top of page
FLF_green.png
Ludwin foto 2022_edited.jpg
De reis naar Freeland Farm

Welkom op de site van Freeland Farm.
Mijn naam is Ludwin Knol. Naast mijn baan als projectmanager wilde ik mijzelf  blijven ontwikkelen. In 2017 heb ik mijn MBA op Nyenrode afgerond en ben een nieuwe studie gestart: Primal Rebirth therapie bij het AUMM Instituut. Deze therapie maakt gebruik van (ademhalings/meditatie-) technieken om lichamelijk, emotioneel en geestelijk beter in contact te komen met jezelf. Het veranderde mijn denken, ik durfde de controle meer los te laten en te vertrouwen op het onbekende. Gevolg is dat ik verhuisd ben van de stad naar een volledig te renoveren 350-jaar oude boerderij op het platteland. Waar je nu kunt vergaderen en trouwen, stonden jaren geleden de koeien. Na een jaar verbouwen (zie foto's hieronder) kun je deze prachtige plek huren voor allerlei activiteiten, waaronder:
 workshops, vergaderingen, trainingen en bijvoorbeeld yoga. Sinds 1 november 2019 zijn we officieel trouwlocatie geworden van de gemeente Stichtse Vecht.

Waarom deze verandering? Ik wilde na 10 jaar wonen in het bruisende Amsterdam een nieuwe plek zoeken. Een plek in de natuur dichtbij Amsterdam, waar ik mensen en bedrijven hun verhaal zou kunnen laten vertellen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal als hij/zij Freeland Farm bezoekt. A place for storytelling.   

Hoe gaat het nu na de opstart in september 2019? Veel directies/commisarissen en MT's van bedrijven wisten ons te vinden waaronder: Talpa, ITV, Abn Amro, Belastingdienst, School voor Energetisch Waarnemen, Centramed, St. De Alliantie, Verkade, Pon Automobielhandel, Microsoft, Ordina, DNB en vele anderen. 
Inmiddels hebben we ongeveer 150 boekingen per jaar


Ik ontmoet je graag op Freeland Farm.
 
 
 
 
 
 
 
'The greatest fear in the world is of the opinions of others.
And the moment if you are unafraid of the crowd,
you are no longer a sheep, you become a lion.
A great roar arises in your heart, the roar of freedom.'
_________
bottom of page